Miss Stylist

Divatötletek az irodába és az utcára, iskolába és alkalomra, sporthoz és alváshoz, a legapróbb kiegészítőktől az alapdarabokig.

Utolsó kommentek

Divatoldalak

Judith Leiber gyönyörű táskái

2010.01.26. 00:20 - ancsie18

Judith Leiber 1921-ben Pető Juditként született Budapesten, a második világháború idején hagyta el az országot, és lett egy amerikai katona, Gerson Leiber felesége. Miután más vállalatoknak dolgozott táskatervezőként, 1963-ban alapította meg saját cégét, és vált világhírű táskatervezővé. Sajnos azonban az eredeti Swarovski kövekből, kézzel készített táskák mindegyike több ezer dollárba kerül, így a legtöbb nő számára elérhetetlenek, ezzel együtt a híres és gazdag emberek számára valódi státuszszimbólumok. Díjátadókon különösen gyakran találkozni velük, szívesen viseli például Katy PerryHeidi Klum, Jennifer Love HewittHelena Christensen, Jennifer Lopez vagy éppen Eva Longoria.

A bejegyzés trackback címe:

https://missstylist.blog.hu/api/trackback/id/tr571702550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása