Miss Stylist

Divatötletek az irodába és az utcára, iskolába és alkalomra, sporthoz és alváshoz, a legapróbb kiegészítőktől az alapdarabokig.

Utolsó kommentek

Divatoldalak

Tyúkláb minta

2010.01.22. 20:24 - ancsie18

Címkék: alexander mcqueen moschino preen tyúkláb minta

2009-ben - főként Alexander McQueen kollekciójának köszönhetően - ismét divat volt a tyúkláb (angolul 'houndstooth') minta. Ezt többek között az alábbi darabokkal érte el: 

 

 

 

Amint az a képeken is látszik, a legapróbb mintáktól az egészen hatalmasokig széles a skála, egyetlen divattervező egyetlen kollekcióján belül is.

Másik két márka is jelentkezett tavaly ősszel tyúkláb mintás ruhákkal és kiegészítőkkel, a Moschino és a Preen. Következzen néhány darab az ő kínálatukból is: 

 

Természetes mint minden mintás darabbal, ezekkel is vigyázni kell - a minták nem jól megválasztott mérete kövéríthet vagy nevetségesen hathat. Arra is figyeljünk oda, hogy más mintás holmival - mégha azok szintén tyúkláb mintásak is - ne, vagy csak nagyon óvatosan keverjük őket. Például Alexander McQueen hosszú szoknyája nagyon jól mutat a felette lévő különleges kabáttal, vagy a cipők remekül passzolnak a sállal és a táskával, de általánosságban elmondható, hogy inkább a fekete, fehér és arany színű darabokkal passzolnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://missstylist.blog.hu/api/trackback/id/tr881693635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása