Miss Stylist

Divatötletek az irodába és az utcára, iskolába és alkalomra, sporthoz és alváshoz, a legapróbb kiegészítőktől az alapdarabokig.

Utolsó kommentek

Divatoldalak

Little Black Dress

2010.01.24. 15:42 - ancsie18

Címkék: marc jacobs chanel tibi fendi valentino donna karan estélyi anna sui diane von furstenberg marchesa dolce & gabbana audrey hepburn derek lam milly malene birger alice olivia camilla and marc catherine malandrino herve leger temperley london

A Little Black Dress ('kis fekete ruha') olyan estélyi vagy koktélruhát jelent, mely rövid szoknyájú és - természetesen - fekete. Az 1920-as években, Coco Chanel „La petite robe noire” kollekciója által jött divatba. A ruha filozófiája, hogy minden igazi nőnek kell legyen egy olyan kis fekete ruhája, melyet a kiegészítőkkel, esetleg további ruhadarabokkal az alkalomhoz illően variálhat, így mindig stílusos és divatos lehet. Az 1960-as években az Álom luxukivitelben című filmben Audrey Hepburn viselt ilyen ruhát, ezzel újra divatba hozva azt. Következzen most a legismertebb ruhamárkák kollekciójából néhány példa arra, hogy a kis fekete ruha divatja jelenleg is töretlenül tart:

A bejegyzés trackback címe:

https://missstylist.blog.hu/api/trackback/id/tr931698132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása